.:. Vasa Tvrtka.com .:.
Adresa: Mladina bb, 10450 Jastrebarsko
Tel/Fax: 01 6272-694
E-mail: info@nk-vinogradar.hr
ANKETA
Na kojoj poziciji će zeleni završiti novu sezonu?
  

[ rezultati ankete ]     
.:. Vasa Tvrtka.com .:.
Novosti - DetaljiDodano: 21.4.2009     [ povratak ]
STATISTIČKA USPOREDBA TRENERA
 

Nije zahvalno uspoređivati trenere, međutim ovdje ću uzeti u obzir samo osvojene bodove odnosno postotak osvojenih bodova od ukupnog broja mogućih bodova.

Krenimo redom, u svoju drugu natjecateljsku sezonu u 2. HNL Zeleni su ušli predvođeni Stjepanom Gomercem. Uvijek vrijedni Štef je momčad vodio u osam utakmica i pritom je od moguća 24 boda osvojio 10 bodova, izborivši dvije pobjede (gostujuću kod Trogira 2:1 te „domaću“ u Sigetu 2:1 pobjedu protiv Mosora) te četiri neodlučena rezultata (2:2 na otvaranju sezone kod Moslavine u Kutini, 1:1 u Sigetu protiv Junaka, 1:1 u Sisku kod Segeste i na otvorenju preuređenog igrališta u Mladini 1:1 protiv Pomorca), a minimalno je poražen u Solinu pogotkom iz jedanaesterca u posljednjoj minuti te u Karlovcu gdje je za lidera prvenstva bilo 2:0. Navedeni rezultati Gomercu daju u postotku 42% osvojenih bodova. U obzir treba uzeti činjenicu da je Gomerac imao u 8 kola čak 5 gostovanja, a dvije domaće utakmice Vinogradar je morao igrati u Sigetu na igralištu Hrvatskog dragovoljca.

Na kormilu Vinogradara ga je naslijedio Damir Mužek koji je Vinogradar vodio u posljednjih 15 utakmica. U tom je periodu Vinogradar na svoj konto uknjižio 24 boda. Zeleni su pobjeđivali (u Mladini Hrvatski dragovoljac 4:2, Suhopolje 2:0, Moslavina 2:1, Segesta 2:0, Trogir 5:2 i Solin 4:1, dok su u gostima slavili protiv Mosora sa 1:0). Neriješenim ishodima završavale su utakmice: u Mladini protiv Imotskog 1:1, u Kostreni protiv Pomorca 3:3 te kod kuće bez pogodaka protiv vodećeg Karlovca. Vinogradar je poražen u Puli gdje mu je Istra podarila „petardu“, minimalno u gostima kod Lokomotive, Međimurje je „tricom“ ispratio Zelene, baš kao i sinjski Junak dok je u posljednjoj utakmici Slavonac porazio Zelene sa 3:1. Od mogućih 45 bodova osvojena su 24 što će reći 53%.

Ne želim ovdje isticati niti jednog trenera kao niti zaključivati tko je bolji izbor već sam objektivno prikazao kako je koji od trenera osvajao bodove. Također treba istaknuti Ozrena Vulića koji je uspješno i kvalitetno surađivao sa jednim i drugim trenerom.

Nije pretjerano uobičajeno uspoređivati trenere na ovakav način u vrijeme dok sezona još uvijek traje, no s obzirom da web site nije bio u pravoj funkciji duže vrijeme odlučio sam napraviti ovu usporedbu baš sada, a za kraj sezone najavljujem detaljnu analizu.

GREEN EXPRESS


Dodano:
24.4.2009, 23:43
Ime: majstor
cemu opce takve usporedbe....nema trenera do Štefa.. Štef rules!!!!!!!!!!!!!!!
Admin: delete | edit
.......................................................................................................................................................................................................................................